Yato★ノラガミ writes January 18, 2016 07:09

За год посещений той крыши я встретил не более 6 человек.Пробраться туда было той еще проблемой и большинство просто даже не пытались,когда видели закрытую дверь.Пробираться туда всегда было шумно и проблематично.Тот мужчина,или кем он был,взялся из ниоткуда.Я был уверен,что на крыше я один.Когда он меня вытащил,он сделал это так легко,словно мы поднимаем котенка,он совершенно не приложил для этого усилий,просто одним движением достал меня.Каких-то 2-3 секунды я приходил в себя,за это время он успел просто исчезнуть.Никаких звуков его ухода или еще чего.Просто за миг его не стало,но ведь кто-то или что-то меня спасло,ведь если бы не это,я бы уже давным давно "научился летать" и это не писал.

January 18, 2016 07:09

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart