🐌 По 🐞 writes January 22, 2016 03:58

выписала все рж, которые есть прямо сейчас. оказалось 17. и из них только 1 я не могу реализовать сегодня-завтра. афигеть. 5 дней назад я писала, что у меня целых 5 хоть каких-то ж одновременно и это пиздец как необычно. а тут 17 рж, я и чувствую себя разрывающейся. часто возн озб "щас все проебу", неправильно различу, че хочу делать сильнее, сделаю слишком много, и все ж исчезнут. и еще остается нф подавленности. все рж появились после курса. из-за такой конкуренции правило "сделай половину" к рж можно и не применять - как только снижается интенсивность ж и удовольствие от него, внимание переключается на другие в списке. в итоге я по неск минут делаю че-то из списка, иногда возвращаюсь.

January 22, 2016 03:58

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩