Anjali🍁 writes January 25, 2016 21:10

Погадала сейчас на картах о К. Давно от него ничего слышно не было, и ещё он не пришёл на экзамен, что было на него не похоже.
Но по раскладу, ничего плохого не случилось. (Я никого не убеждаю в это верить, но просто слишком уж часто сбывалось то, что я гадала)
Дальше спросила, возможно ли что между нами, и, уже не в первый раз на этот вопрос, выпадает Башня, что означает полный крах. Но до последнего не верю в это. Ведь вроде и он ко мне проявляет интерес, и я к нему.
Уже который раз себе обещаю не гадать на отношения. Это всегда должно быть сюрпризом.
Теперь чувствую себя прескверно. Мне впервые за моя жизнь так сильно нравится именно внутренний мир, а не просто симпатичная мордашка.

January 25, 2016 21:10

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart