Аня Лейта writes January 27, 2016 21:57

в автобусе появилось эротичное настроение.
Вспомнила одну сф: с некрасивым, толстым и ржачным мжк лет 40, изза того что он смешной, у меня взнк к нему ПО, и за этим хотелось фантазировать о сексуальном, а у меня не получалось, если прдств трах, и тогда я прдств как он лизал бы мне лапы, так жадно вылизывал бы, как будто дорвался наконец, и чтоб его это сильно возбуждало, и меня.
Начала смотреть фильм Этот неловкий момент, встает на венсана касселя, и на некот. сцены в фильме, они кажутся эротичными, и девочка там пипец красивая. Изза этой сцены у меня даже настроение стало не просто эротичным, а с влюбленностью, и поэтому ща приятно.
Последний раз я так на 1 день влюбилась в одну рус группу

January 27, 2016 21:57

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart