🐌 По 🐞 writes May 12, 2016 16:10

Привезла в ремонт самокат Д. Хочется о нем так позаботиться. И хочется не осуждать себя за это. Осуждаю из-за мыслей, что он ведь ннв симпаток, а я о нем забочусь, люблю его, даже трачу свои деньги на этот ремонт.
Думала, чего в идеале хочется с ррд. Хочется, чтобы у них был минимальный комфорт - еда, тёплый дом, здоровье. И примерно раз в полгода хочется получать от них подтверждения по скайпу, что у них все хорошо. И это все. Облегчение от этой ясной формулировки своих ж. Следующий шаг - отдать себе отчёт в том, что это невозможно. Они всегда будут жаловаться и жить в нищете и болеть. Я за это их жалею и у меня от этого фон чб - для меня это открытие. Вот с этим хочется разобраться.

May 12, 2016 16:10

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart