Сонный Миffка writes July 04, 2016 18:03

Всем привет!) Прочитайте, думаю вам будет это интересно. Встречались с парнем всё лето 2015 года в конце августа расстались. Этим летом стали опять встречаться. Это не отношения это ужасная пародия. Мы даже не видемся, не гуляем, не общаемся. Недавно я встретила одного парня и поняла, что влюбилась. У него есть девушка и он на три года меня старше. Но со своими чувствами к нему я ничего не могу сделать. Это больно и мучительно видеть того кого ты любишь с кем то другим. Мы гуляли с ним пару раз, это было самое лучшее время, а что сейчас? Сейчас я сижу и каждый вечер плачу прикрывая рот рукой что бы никто не слышал. Ребят любовь серьёзная штука. Не влюбляйтесь это очень больно(

July 04, 2016 18:03

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart