Мармеладова writes November 04, 2017 09:40

31.10
Последний день октября. Утром к Павлине. Потом спала, в 17 часов просыпаюсь, а дом пустой. Почему-то все задержались. Хотела погулять с Алиной но что-то не вышло, родители прикопались, просто так, ни с чего. Я осталась дома чтоб покраситься. Попытка осветлиться прошла на 2/10.
Поняла, что скучаю за ЯО. Почему-то сказ это репету, потом шла и плакала. Офигела сама с себя. Какая-то боль в душе, неужели он что-то значил для меня? Он написал, что нам не стоит общаться, но скинул записи со своего дневника за 16й год про меня. Да уж, было время, когда он не мог читать книги из-за того, что мысли обо мне мешали ему. Возможно, мы больше никогда не увидимся и мне очень жаль. Он хороший парень.

November 04, 2017 09:40

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart