Звёздное небо writes January 21, 2019 20:01

Накрыло после того, как мж не захотел пойти чистить зубы. Все дело в том, что у нас сейчас оч редко совпадает желание и возможность потискаться, целоваться и заняться сексом. Оч надеялась, что будем смотреть фильм(что мы оч редко делаем вместе, я вообще фильмы редко смотрю, либо на научпопе зависаю, либо аниме для разнообразия и сериалы, а вкусы у нас не совпадают) и будем, как влюбленные парочки притискиваться, целовать друг-друга, а тут облом. Меня потискали, но я уже была расстроена и все еще в унынии, что сексуальных вп с любимым мальчиком почти нет, я блять почти не дрочу,не восполняю этот пробел своими силами. Вот сейчас оч хочется подрочить, но при нем не хочу. Грустно.

January 21, 2019 20:01

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart