Ks writes August 26, 2019 14:56

Ля, что со мной только за эти две недели не происходило. Мне кажется, столько удивительных событий у меня за три года не наберется последних, как за эти дни. И хороших, и плохих, просто будто в фильм какой-то попала.
Вернулась из некоторого трипа. Краткое содержание.
П - конец истории.
Поняла, что хочу писать теперь не только для себя. Может, тут я пишу как дошкольник, но если мне хочется и много символов, то пишу чувственно и это хочется читать (мне так сказали все люди, которые читали)
Приехала с мотивацией и некоторым количеством болячек. Настроение хорошее, наверное до школы. Хоть последний год, я так счастлива. Последнее 1 сентября в школе, которое вовсе 2.
Ура.

August 26, 2019 14:56

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart