Mashinen writes October 31, 2014 19:50

Пойду в гамаке воображать самые плохие сценарии развития событий. Как меня расчленяет маньяк, как у меня дряхлеет и разрушается тело, а я умираю в старой зачуханной квартирке, как моя молодость проходит без секса и путешествий, как мне не везет с работой, как в меня никто не влюбляется и вообще каждый последующий парень уродливее предыдущего, как всё лучшее уже позади, как я жирею и у меня нет энергии с этим справиться, как я подхватываю серьезную болезнь и жизнь внезапно превращается в ад с ожиданием бессмысленного конца, как я превращаюсь в обычную женщину, которая больше ничего не ждет. Как все мои ипохондрические страхи начинают исполнятся как в страшном сне.

October 31, 2014 19:50

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart