Хела writes April 16, 2022 20:08

Лежу в чужой постели в чужом доме, без планов на будущее или хотя бы на завтра. Война. Не знаю зачем я это пережила. Тяжело. Я оставила свою жизнь и сердце дома. Всё сильнее погружаюсь в депрессию. Я так и не сказала ему, что люблю. И к лучшему. Пусть не знает и забудет меня поскорее. Очень сильное желание его обнять. Влюбилась идиотка. Влюбиться во время войны, наверное худшее моё решение. Я очень многое потеряла, ещё больше оставила. Только сердце болит. Я не понимаю за что? Почему я выжила? В голове звенит как никогда сильно. Я забывала об этом, когда вдыхала его запах, или когда мы трахались, как в последний раз. Вчера был последний. А сегодня я очень сильно скучаю. Это пройдёт. Когда?

April 16, 2022 20:08

Sign up


or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Aart 🐦