boring mask writes April 28, 2022 08:32

И снова солнечный день
Забавно, но кажется они утомляют не меньше тех дождливых, что были раньше. В своей бетонной коробке мне остается лишь смотреть на это всё свысока и что-то себе фантазировать. По крайне мере стало теплее, это плюс.
Что же насчёт моего внутреннего гнева на окружающий мир, он поубавился. После выходных и той поездки (где я едва ли и пол сотни слова выдал) всё это как-то отступило. А взамен конечно же пришла печаль и тоска. На фоне солнечных дней, музыки и общительных подкастов, прямо-таки пробирает что-то изнутри в желании что-то сделать или сказать. Но всё это безыдейно конечно же. Кстати с концом месяца может и закончиться книги, это не точно, но вероятность такая есть.

April 28, 2022 08:32

Sign up


or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Aart 🐦