Akuma mūn writes September 25, 2014 12:39

Вчера утром я ехала на автобусе и видела очень красивый рассвет, сиреневые облачка их немного было и солнышко такое ослепительное и очень завораживающее)) Каждый день наполнен чем то необычным, но ничто не в силах заставить меня ругаться на кого то, обижаться или что либо еще)
Люди для меня по прежнему самые отвратительные, мерзкие червяки. Но есть такие люди которые как и я не хотят быть похожими на этот серый мир. И их я не считаю такими, они очень милые мне нравятся, и с каждым таким человечком хочется дружить и быть друзьями)) Мои друзья это настоящие друзья, те кого я люблю каждого за определенное качество ведь все друзья разные, мои друзья это лучшие, настоящие люди которых я люблю.

September 25, 2014 12:39

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart