ЧеловекПодОдеялом writes January 06, 2016 23:53

Обычно люди тоскуют, когда остаются в одиночестве. Скучают по какому-то человеку, с которым хорошо проводили время. У меня не так. Когда я остаюсь одна, по началу наступает грусть, где-то на 2 дня. Потом мне становится все свободнее и лучше. Приходит ощущение, что прошлое в прошлом, и все привело меня сюда, к этому моменту. Мне просто хорошо. Я своя. Своя для себя. Делай и говори все что хочешь, я все равно назову тебя прекрасной. Ты - лучшее для меня. Ты - это я.
Оставшись одна, я открываю свою копилку золотых воспоминаний, и радуюсь каждому как маленький ребенок.
Кстати,привет, Капля в море. Мне очень радостно что ты читаешь мою пургу мыслей. Принимаешь то, что у меня в голове. Спасибо.

January 06, 2016 23:53

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart