Emcriceto writes January 12, 2016 17:00

Сегодня у меня ничего интересного, но мне приятно. Я сидел безвылазно дома все 12 дней. Кажется, я зарос мхом или меня запорошило пылью. Сегодня побывал в универе и стряхнул всё это. У меня хорошие одногруппники. Это лучший коллектив из всех, что мне приходилось встречать за свои скромные годы жизни.
Мне не пришлось делать прививку от клещевого энцефалита, т.к. я всё сделал в 2015. Теперь я на "отдыхе" до 2018. Не знаю, зачем вам это, но меня порадовало, что мне не придётся ехать в другой корпус.
Утром был жуткий дубак, я не согрелся даже за полчаса в автобусе. Но на обратном пути вышло солнце, стало тепло на улице и на душе. Я ехал в автобусе с улыбкой на лице и любимой музыкой в ушах.

January 12, 2016 17:00

Sign up


What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩