Триш writes February 10, 2016 17:46

Заметила, что при вспоминании правил произношения анг слов возникает стыд. Теперь можно похоронить мини-интерес, он закрепился как неправильный в моем представлении, за который ещё и стыдно.
Сегодня много ндв собой. Даже то, что голодание провожу, даже то, что похудела - всё не в счет, всё делаю хуево - вяло, медленно, не решительно. От этого интерес к жизни пропадает совсем, потому что кажется, за что бы я не взялась, всё равно ничего толкового не выйдет. И ничего не остается кроме ндв собой.
Удивляет - как так, на 8 кг похудела, а когда смотрю в зеркало, чувствую по отношению к телу тоже самое, что и раньше, оно мне так же не нравится.

February 10, 2016 17:46

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart