Тезер writes March 06, 2016 16:11

Как я и обещала, напишу немного про себя и друзей. Настоящими именами или прозвищами я называть их не могу, потому с этого момента у них появляются новые имена. Самой бы не забыть их.
Я - Тезер. ( Имя взято из книги "50 дней до моего самоубийства". Мне не нравится этот персонаж, но ее имя полюбилось )
Мои родители разошлиь год назад, я живу с папой, а мама нашла себе нового любимого и теперь снимает квартиру за свои деньги. К слову он пол года назад вышел из тюрьмы и на работу его не принимают, живет за мамин и папин счет
У меня есть лучшая подруга, с ней бы дружим с подготовишек (сейчас мы в 8 классе), однако в конце прошлого года в дружбе пошла трещина
*продолжение в следующем фрагменте*

March 06, 2016 16:11

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart