Ms. Delirium writes March 18, 2016 18:47

Ох, настали тяжелые времена. Кризис в семье! Денег нет ни гроша, все уходит на репетиторов. А жаба давит меня так сильно, что я даже готова отказаться от занятий. Не знаю,что делать? Все из-за моих дяди и тети, они долгое время не платили за квартиру и теперь это должны делать мы, а задолжность просто космическая. Все очень очень плохо и еще хуже от того, что я не приношу пользы. Все в моей семье работают, даже 18й брат. Они приносят деньги и могут распоряжаться ими как угодно, а я пользуясь их средствами чувствую себя как-то гадко, как ничтожество. НИКТО! Хотя я понимаю, что мне нет 18 и они должны меня обеспечивать, но порой кажется будто я их обременяю.Время от времени чувствую себя обузой

March 18, 2016 18:47

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart