Soulmate writes March 23, 2016 12:45

Сегодня вернулась со школы и с ужасом осознала, что заперла кота у себя в комнате. Короче говоря, пришлось мыть полы... Не самое приятное занятие. Но, зато когда пришла мама, мы с ней вкусно поужинали и мне положили новый ковер. Потом она ушла проветриться, а я осталась с отчимом. Как хорошо, что у нас не однокомнатная квартира и мне не пришлось сидеть с ним в одной комнате. Если честно, то мама не очень с ним в последнее время ладит и она хочет развода. Из-за того, что они постоянно соряться в квартире не самая приятная атмосфера. Но, каким бы ни было её решение, я поддержу её и буду на её стороне.
Иногда мне правда кажется, что всех нормальных мужчин растреляли ещё в 1825 году.

March 23, 2016 12:45

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart