Lost Soul writes April 10, 2016 13:43

Ты думаешь, что сломаешь меня? Неужели в твоем черепе не укладывается мысль о том что я сильнее. Не только морально, но и физически. Ты думаешь что я выпендриваюсь? Хочешь посмотреть на что я способна? Подойди ближе и на тебя выльется вся моя злость и ненависть. Ты будешь скулить от боли истекая кровью. Я убью тебя. Сначала морально затопчу в асфальт, а потом перережу тебе глотку. Ты будешь истекать собственной кровью. Будешь захлебывается. А я буду стоять над тобой и смотреть на твою смерть, попутно истерически смеясь. Ведь ты скорчишь такое смехотворное лицо от боли, что я буду хохатать, смотря на тебя. Ну что? Готов ломать меня?

April 10, 2016 13:43

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart