киф writes April 16, 2016 12:10

с одной стороны, аниме помогает мне сбежать от реальности, заставляя забыть о проблемах, что пожирают меня изнутри, но, с другой, становится так противно, когда после просмотра аниме о любви, друзьях, приключениях и прочем я оглядываюсь на свою жизнь и понимаю, что у меня ничего этого нет.
бывают такие дни, а иногда даже целые недели, когда я просто ныряю в просмотр аниме, как в глубокое море. беспрерывно, не отвлекаясь, наблюдаю за жизнью персонажей, которые не существует, часто влюбляюсь в кого-то... в общем, просто растворяюсь в 2D-реальности. убого, да? но это мой способ отвлечься от осознания того, насколько все уныло в моей жизни. не думаю, что так будет всегда, но пока это так.

April 16, 2016 12:10

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩