SadCat writes June 25, 2016 23:53

Ну что ж. Я не была тут с 1 марта.
У меня всё наладилось. Год закончила хорошо, экзамены сдала приемлемо. С мамой больше сильно не сралась, вроде. С М. всё отлично. Почти. В последнее время я стала чаще ощущать, как ему тяжело со мной. Это не так уж и сильно мешает нам. Но мне не хочется, чтобы самый близкий человек страдал. Я же понимаю, что ему тяжело сдерживаться. А я даже не стараюсь ему помочь. Просто мне это как-то неприятно. Я даже не знаю, что делать. Но, думаю, мы со всем справимся. Главное, что мы пока можем быть рядом. Можем болтать на кухне за чаем с рулетиком, смотреть аниме вместе, ходить в парк. Я так счастлива, что М. со мной. У нас точно всё будет хорошо. Ни смотря ни на что.

June 25, 2016 23:53

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart