Nika writes July 28, 2016 12:19

О пришел, сегодня почти не бесил, кроме того что после того как я перечислила места где мы будем послезавтра он сказал что теперь знает куда не пойдет! В целом мило общались, очень, как обычно. Я без ума от его глаз, мне хочется утонуть в них, они такие светлые и ясные. Голубые как у меня, только ярче. У меня от него мурашки. Он говорит все время очень тихо, мне начинает казаться что у меня плохо со слухом или он делает это специально что бы я придвинулась к нему поближе, завтра задам ему этот вопрос. С одной стороны я понимаю что не надо торопиться, тем более даже Р сказала что раньше конца августа он не решится. Терпеть не могу ждать, я пунктуальная до мозга костей. А тут жди и все!

July 28, 2016 12:19

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart