Таша из шалАша writes August 27, 2016 20:48

Сегодня дома одна-одинешенька. Это крайне редко бывает. И сразу сотни мыслей и всяческих дум голодной сворой набрасываются на мой бедный уставший мозг. Не думать!
Стою у открытого окна и ночной воздух необыкновенно душист и сладостен. Пить его взахлеб, пропитаться и наполниться им...Неиссякающая жажда внутри.
Не думать!!!
Я не позвоню тебе и не напишу. Смысл потерялся. Что-то близкое и настоящее угасло в агонии. Лишь эхо похоронного марша витает вокруг..Я знала, что Алиса окажется права. Я ЗНАЛА.
Скоро приедет муж. Я положу голову ему на плечо и скажу, что ниточка между тобой и мной порвалась. И что мне от этого плохо. А он погладит меня по голове и скажет, что так бывает.

August 27, 2016 20:48

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart