Lost Soul writes November 12, 2016 14:45

Я Садомазохист. И мазохизма во мне ровно столько же, сколько и садизма. Так вот... Недавно я встретила парня и мы с ним очень сдружились. Все было просто прекрасно, но в беседе он узнал про мои наклонности... Он начал делать мне больно. Я не знаю, что думать. Я ему понравилась, и он пытается сделать что-то, что понравится мне? Или он типичный садист и, узнав о моем мазохизме, понял, что ему ничего не будет и начал отыгрываться на мне? Какой бы не была причина, я устала от этого. Знали вы раньше или нет, но мазохист эмоционально очень сильн привязывается к садисту, и это очень бесит. Я хочу быть с ним, но не как пара... Я вымотана. Однажды на мне уже так отыгрались и я не хочу повторения...

November 12, 2016 14:45

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart