Cullen writes October 09, 2014 15:21

Всю неделю жуткое ощущение ненужности и злости. Все бесит, но сил нет разрываться, орать, психовать. В придачу вчера закончила свою любимую игру, сегодня плакала в автобусе из-за этого, хотя вчера норм отреагировала.настроение стало еще угнетенней.
Сижу слушаю одну и ту же песню. Уже 3 день
Сегодня шла домой с Алиной а с ней ее подруга и ее одногруппник. Веселый мальчик. Мне понравился, но я понимаю что это первая и последняя встреча с ним. Так что я не распиналась и не рассказывала о себе, ну за исключением когда он спрашивал. И так постоянно, я всегда говорю себе что с этим человеком у меня ничего не получиться и я даже не пытаюсь его заинтересовать. Никто никогда не пытался раскрыть меня.

October 09, 2014 15:21

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart