누나😈👅🍆 writes October 19, 2014 06:07

Во сне встретила парня, кот раньше сильно и долго любила. Во сне его тоже сильно любила и избегала и отчуждалась, он собирался жениться и я ревновала. Но и чувств симп к нему, он казался красивым и чувственным), хотелось с ним пообщаться, рассказать ему что я сильно любила его, немного говорили с ним и я позвала его гулять, чтобы поговорить. Он ск, что Санта, дв, которую он любит, приготовила мне борщ). Я ревновала, ходила и страдала( так было и на самом деле, когда он влюб, стал жить и трахаться с дв). Я была без линз и плохо все видела, наверно не хотела видеть как он любит другую. Еще там была моя мамаша, с которой я ругалась.
После сна приятное ч влюбленности и радость, что встретила его.

October 19, 2014 06:07

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart