nebo401 writes June 25, 2018 12:00

В поисках Истинной Любви я побывала с обеих сторон сцены - была той, которой изменяют и той, с которой изменяют. В первом случае преимущество в том, что мужчина боится за отношения, хочет их сохранить и вряд ли от тебя уйдет. Во втором случае преимущество в том, что он честен с тобой и от того кажется, что вы более близки. Но по сути обе эти роли незавидны. Опять же, если изменяет тебе, значит ему не хватает чего-то, но почему-то вместо открытого разговора идет налево, если с тобой - то ты для него мало что значишь, и при первой возможности он выбросит тебя из своей жизни. Бывает ли золотая середина - чистая любовь: искренняя, открытая, взаимная - как душевно, так и физически?

June 25, 2018 12:00

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart