Mermaid writes October 22, 2014 06:26

- Снился М. Не помню, что именно снилось
- Снился А. Что я искала его, видела на терр.универа, как он разг. с 2 студентками, потом я вроде потеряла его из виду,нашла снова, он разговаривал уже с другими студентками.Потом я все же подошла к нему,начала что-то говорить заигрывающе,мол,сколько людей к нему обращаются. Потом я сказ., что мне он нравится.Дальше я не помню сон :(
- Думаю,что одеть на улицу.Прогноз погоды не радует, а мне не хоч идти 3-й день в одних и тех же теплых леггинсах.Может, серые одеть?Они тоже теплые, но мне не нравятся, потому что М говорил, что в них моя попа некрасивая... Или нетеплые, а под низ колготки?
- Уже почти 9.30 на часах, мне выходить через 1,5 ч
- Тоскую по М

October 22, 2014 06:26

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart