Неформат writes October 10, 2019 22:07

«Можно и погулять 😌» это предложение погулять или совет? Ничего не понятно, эти намёки. Чувак, серьезно выглядит, а сказать прямо боится. Но ладно, я ему предложу как-то, так и быть. Завтра у него нет пар, но он все равно попрется в универ, что за человек... а в 01:00 он ужинает, высыпается за 5-6 часов. Хочу узнать его баг, пока что слишком уж хороший он, а таких не бывает.
Вечерний разговор начинался про эконометрику, модели... но потом перешли к котикам.
Можно спааать! Весь день хотела, наконец-то. Я не Серёжа, всю неделю сплю 5-6 часов и такое счастье именно с чт на пт без будильника.
В пн «перенесённый день мужчин», че с С делать? Для меня 23.02 это праздник, а не это вот все.

October 10, 2019 22:07

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart