Лори writes October 25, 2014 14:51

Загнала себя. Где бы я не работала, начинается вот это: я плюю на свои желания,жизнь и здоровье и начинаю планомерно гробиться. Я говорю себе«стоп», пытаюсь говорить с собой о том,что моя жизнь - наивысшая ценность для меня,и все равно возвращаюсь к тому, что гроблюсь, не отдыхаю.Откуда у меня это? Я думаю, что откуда-то из детства, но не помню конкретно.Я знаю, что мое самоубийственное поведение вызвано прежде всего страхом негативного отношения, порицания, претензий со стороны работодателя, который мог бы сказать, что я могу работать еще лучше, что я приложила недостаточно усилий, поэтому я заранее прикладываю максимум возможных усилий и потом живу на ресурсах организма. И в итоге заболеваю

October 25, 2014 14:51

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart