Lia 🌷💧 writes February 14, 2020 15:41

Сегодня в чате полиаморов было очень важное и интересное обсуждение. В ходе которого я поняла, что считаю себя ответственной за секс с мужиком много лет назад, в котором он начал меня ебать после моего "не хочу".
Для многих участников чата стало сразу понятно, что это было изнасилование, абьюз. Для меня это до сих пор не ясно (а до обсуждения я вообще считала, что остаться с ним и дать ему себя ебать- мой выбор). Но я поняла, что у меня в этой теме пиздец, тупость и нездоровое отношение.
Еще я поняла, что могу быть сильно неадекватной и додумывать агрессию к себе со стороны обычных людей там, где ее нет, из-за своей тупости, своей неадекватности.

February 14, 2020 15:41

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart