⚡Thor writes May 22, 2020 08:31

Я принимаю на себя ответственность за свою злобную клевету на всех, которую я молча культивировал годами. И я отменяю эту клевету: это всё неправда, и никогда не было правдой. Это я сам смотрел на жизнь воспаленными глазами ненавидящего человека.

Я - не говно, селекция - не говно, и люди - не говно. Это ненависть - говно, это она отравляет и извращает всё, к чему прикасается. Может быть или жизнь без ненависти, или ненависть без жизни - это теперь и мои экспериментальные наблюдения.

Ебаный в рот! Неужели я когда-нибудь вас всех снова увижу? Неужели смогу посмотреть в глаза уже без страха и сказать, что всё было не зря?

May 22, 2020 08:31

Sign up


or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart