Лесна writes November 03, 2014 00:47

Интересный сон. Сначала я сбегала из тюрьмы, где сторожили две тётки. Тюрьма была похожа на школу - такие же классы, только обшитые кафелем и без мебели. Во сне мне помогала мать, и тут же я осознала абсурдность этого- это же она меня в эту тюрьму посадила и я во сне себя наёбываю, что это не так, и она меня оттуда спасала. Я сбежала, понимая, что наёбываю себя и что мать - один из надсмотрщиков, а не друг.

Потом сидела с матерью, она спросила-ты меня презираешь? Я сказала да, и начала перечислять- за то, как ты пила суп из тарелки, за то, что ты была чсу-шной перед всеми окружающими лд итд И сделала во сне открытие- я не только подстилалась и исп стокг синдром, но и прзр и ннв её.

November 03, 2014 00:47

Sign up


What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩