Лесна writes November 11, 2014 20:00

скалолазание 1,5 часа, еле лазию 6а+. Жкс к себе возникла, что я такой инвалид. Всё равно знаю, что если не спеша накачивать мышцы, то через месяц буду лазить 6б+-6с
ничего не делала два дня из фрагментов, наблюдаю как залипаю в безразличии к окружающему, к себе. Наверное о таком замороженном состоянии писал Буковский.
Трх сегодня с мужем, было очень приятно. Недавно исп агрессию на урода, с которым договорилась что буду его лечить, а оказалось, что он хочет меня трахнуть и когда я отказалась, то послал меня. Так обманывать, я его за это вознннв, вспоминала БОдха, ннв прошла, не хочу злиться на табуретку.
Различаю презрение, оно ко всем вообще.

November 11, 2014 20:00

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart