🍄 Келли writes December 09, 2014 18:12

чувствую себя как под плотным колпаком. Голова ватная весь день, в груди и горле неприятное онемение. Насыщенность жизни нулевая, впечатлений практически нет - за исключением общения с К и немного от еды, погоды - кейк, солнце, вода в бассейне на солнце. Сознание какое-то угасшее, как будто я могу на простые темы думать и не более того.

и еще чувство какого-то умирания от себя. Бывает, я себя немного живым чувствую, а тут наоборот - как будто я разлагаюсь заживо. И сильная несчастность. Еще ЖКС, истеричность.

и все это какое-то глухое, как сквозь толстую воду доходит - нет такого, что я это как яркие НЭ переживаю. Та же ЖКС - ее вроде нет, и только если я начинаю различать, то замечаю и ее.

December 09, 2014 18:12

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart