🐸Ква🐸 writes January 11, 2015 12:23

10 мин эп. 20 мин ПО к бежам. Сначала получалось гораздо лучше, чем обычно. Добавила сложности. Начала представлять, что я общаюсь с ними, и они смеются над чем-то во мне, а мне это кажется нормальным, не смешным. Ну и разные подобные сит, и опять стало сложно. Ув-10, что они исп чпрх и насмехаются, утверждаются за счет меня. Рассудочно понимаю, что это не так. Сдвинуть ув оч сложно пока. Помогло вспомнить ув, что они ищут удовольствий, и что они указывают на то, что мешает моему (!) удовольствию. + Представляла, что я не исп чпрх и смеюсь над кем-то вцепившимся в свою важность.
1.20 учила нейроанатомию. Теперь знаю все артерии в мозге и черепные нервы.
Настоящее облегчение - только в озв.

January 11, 2015 12:23

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩