!Листоед 🌿 writes January 20, 2015 01:22

Проснулся, прошелся мыслью по разным моментам моей текущей жизни - и от всего хотя бы слабая подавленность, как же это заебало. Валялся, пытался вспомнить хотя бы собранность, поразличать восприятия, в надежде что сразу же полегчает - не полегчало.
Ревность к Насте снова подняла голову.
Что остается делать кроме того, как бороться с этой хуйней? Как написал Мукт, подавленность - это просто негативный фон, а не объективная реальность какая-нибудь. Я хочу назад, в состояние, когда все клево, и в жизни много интересного, и можно жить с предвкушением. Это состояние совершенно точно где-то рядом - не так уж много усилий нужно, чтобы его вернуть. Так научусь.
Еду на пробежку, 22 дпо.

January 20, 2015 01:22

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart