Ester writes January 30, 2015 18:09

Я давно собиралась написать, но, к сожалению, не как не доходили руки. Накопилось нового немного.
Неделю назад начала читать книгу "50 оттенков серого". Книга очень откровенная, в многих моментах пошлая, но всё так чувственно и живо, что читается на одном дыхании.
На время забыла о чувствах к В. Ну как забыла, он не был мне так интересен как раньше. Но увы в последнее время всё больше думаю о нём. Если честно, то любви нету, я скорее осуждаю его, но не совсем...
Завтра поеду на свадьбу сестры. Как же она мне омерзительна. Не хочу никуда ехать. А сестра так вообще возомнила себя центром вселенной, раз уж она в положении, то может на меня орать. Я не идеал, но не уже ли нельзя говорить тише?!

January 30, 2015 18:09

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart