вротик writes April 02, 2015 13:38

Когда делала мед21, представляла, что я дв с другой планеты, там все нфо вылечиваются так - вниманием и голубым светом, это для нас нормально и мне странно, что земляне ждут, когда само пройдет, или пьют таблетки. Во время мед21 руки все равно болели. Сначала было чб, ж бросить, раз не помогает. Потом стала пор ув, что у этой терапии замедленный эффект. Все это делала оч недолго, неск минут.
Боли в руках щас совершенно прошли. И различаю, что мне хочется быть ув, что это случайное совпадение, что они бы и так прошли, без мед21.
Чем-то мне это выгодно. Наверное, тем, что если я признАю действенность мед21, то мне придется брать ответственность за испытывание нфо, а я обычно хочу быть жертвой.

April 02, 2015 13:38

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩