Torres writes September 12, 2015 07:27

23-9.30, 30 дпо

Уии, столько дпо сто лет не было. И спад пока не начинается.

Собираюсь отслежив и прекращать седня самодовольство. И хочу впиндюривать что имею право на удов, в разных сит. Вчера валялась и поняла, что от ревности эта ув тоже помогает. Представляла что вот мл тискается с др дв и у меня возникает страх потери, жкс. Но если вспоминаю, что я в любом случае могу исп удв, то не так важно свалит он к др дв или нет, удв от чего-то другого у меня все равно останется. И ещё появл ж удв для мл и той дв, не хочется чтоб они его лишались, даже если я его не получу. Каж, я будда.
Насчитала уже 4 сит, в кт эта ув помогает: с ув в себе, страхом неудачи, неприятн хода событий, ревн и отчужд

September 12, 2015 07:27

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart