Пиппа writes September 23, 2015 14:54

Звонила административному начальнику. Попросила купить мне стул. Он меня обосрал, сказал, что это шутка, может, мне диван ещё купить? Я предложила, что сама подниму этот вопрос начальству, он обиделся, что я его считаю не способным, хотя он уже 10 лет работает. Сказал, что я на team building не поеду, пч на меня нет бюджета. Опять повторял, что он меня сильно поддерживает с самого начала, что добился мне достойной з/п. Я возвразила, что она не достойная. Он напомнил, что я её получаю 14 раз. Я возразила, что в Р 13 раз. Исп уверенность, без нэ ему возражала. Понра, как себя вела. Он ничотжен.
Сидела на конфе, писала минуты. Приятно, когда сложное разбирается по полочкам и становится простым.

September 23, 2015 14:54

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Akise 🛩