Torres writes September 29, 2015 12:14

Сидела, копила недовольство чем-то. Чувствовала себя как в клетке. Бесит работа, и не хочу ехать на целую неделю с мужем и рб, быть привязанной к их графику и тд. При этом я знаю что можно поразличать с чего началось недовольство и оно пройдёт. И с работы я сваливаю - если дело в ней, то тоже должно пройти скоро. С поездкой не так просто, но тоже можно разобраться.
Чувствовала себя мудаком, но нд не проходило. Жкс ещё, что все так хуево в вв и в жизни.

Ушла с работы, пожрала в Муму - стало лучше. Нравится что есть это вв себя мудаком. Раньше не было такого, я просто страдала и считала страдания справедливыми и частью себя.

Щас дилемма - слоняться где-то и ехать на ночь к П или валить домой

September 29, 2015 12:14

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart