мейс ..*~*.. 🐢🌾 writes November 14, 2015 19:36

Прилетели в Лондон. С всю дорогу ревел, как обычно. Я как только начинала его жалеть, вспоминала, по какому поводу он ревет: что меня не получилось посадить на поводок и заставить трахаться только с ним и больше ни с кем. Мерзко от этого, С воспринимается больным, сумасшедшим, как можно такого хотеть?
Трахаться не хочется из-за зуда в письке, который продолжается уже 5 дней. Если это молочница, то почему она, сука, не вылечилась той пиздически дорогой таблеткой, которую я купила в местной аптеке? Все равно хочу встретиться с Л, а он почему-то не звонит.
В новостях говорили, что Англия тоже готовится к террористическим атакам, но че это значит - непонятно, и как вести себя - тоже непонятно.

November 14, 2015 19:36

Sign up

or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Sart