Лис Мандрівник

Люблю подорожі та тишу . Душевні розмови за багаттям або за кружкою запашного чаю ...

With us since February 01, 2018

Ехх як мені не вистачає дівчини ....
Я б навіть сказав рідної душі ( хм саме рідної душі , не люблю говорити половинку , ми наче усі і так цілі .) так ось щоб ходити разом за ручки на прогулянка, бігати разом по лужах , гуляти в кіно чи на каву , подорожувати разом у наметах ...
Грітися після зимових днів разом у дома з кружкою теплої кави , емоційно переживати складні моменти ....

February 04, 2018 16:19

Переглянув фільм 2+1 , емоції просто зашкалюють ...
Ось так жевеш собі а потім бац думаєш що все завершено , але ні , це лише початок ....

February 03, 2018 03:21

Сижу біля вікна , п'ю чай . І думаю чому люди так сильно бояться бути справжніми ....?
Говорити те що відчувають , робити те що хотілося або потрібно . Але завжди значидиться виправдання : " я ще не готовий/а " ," а що скажуть інші ?" і так безліч версій ....
Тим часом мій чай остигає , мені прикро це призначати але я досі не можу знайти людину яка б його могла розділити і не дати охолонути .
А ще я щодня бачу як сваряться хоканні люди а потім обоє сильно жаліють .
А ще дивує чому звичайне добре ставлення сприймають за флірт , невже люди перестали робити добро або просто так комусь приємне ??

February 02, 2018 17:02

Ось проходжу строкову службу і ніяк не можу зіткнутися з цим хаусом та відсутність будь якої логіки нормальної людини у нашій армії . По телевізору нам розповідають як у нас все чудово та прекрасно а по факту мій автомат старший мене на 7 років ... Техніка практично не виїзна . До прикладу уся суть нашої армії в тому щоб замість навчання солдата який буде обороняти свою батьківщину його достатньо у 21 столітті вириванням трави руками та вічними уборками . Кричать щоб вчили устав а якщо ж ти його знаєш починають упрікати типу " я бачу ти багатий знаєш " або " сильно розумний" хоча самі командири за часту не знають навіть своїх обов'язків ......

February 01, 2018 18:35

Sign up


or

What !F users say

Only today learnt about !F and created an account. Have to admit, this site is interesting and special, indeed. The idea is quite the thing! I'll be keeping my diary in spite of anything. I like this anonymity so much!
Fikus

I really enjoy reading other participants, it's so much more sincere here than in any social network.
Дынька

Such a funny idea, to keep an online diary, which can be read by anybody - and nobody at the same time.
Daryel'

I like a lot that there are no comments on !F. Here I have an impression that I am writing just for myself. I have less concern that my message will be evaluated.
!ХуеРы

I like Fragmenter very much. Now I have extra motivation to change. It's a big difference – just write to myself in a paper notebook, or write in order to share my thoughts.

Fragmenter is cool – I start to think once and again why I'm so depressed and how I came to be like that.
Туле 🌱

Fragmenter is the best thing that happened to me this year!
Aart 🐦