Paula

Люблю життя:)

С нами с 17 августа 2015

Прикольний сьогодні день, як не крути.
Прокинулася від того, що відчула щось на своїй руці. Виявилося кров з носа. Пів години не хотіла зупинятися. Потім пішла в лікарню. На інгаляцію не ходила. Грали в карти. Дурень, Black Jack, Hip Hop. Даня з лікарні надзвичайно жорстокий, навіть дівчатам дає так щелбани, що голова після нього розколюється. Далі був обід, надзвичайно лікарняний. Після обіду грали в дурня, Коля прийшов, сів, але не грав з нами. Дивно було. Час від час на мене дивився. Потім дівчата кудись пішли, я залізла в телефон і вирішила написати ще один розділ свого оріджинала про Янгола. Корче весело, як не крути

19 августа 2015, 14:40

Страшенно не подобаються люди, які принижують інших, щоб виділитися. Я, наприклад, на таких людей не звертаю увагу. Але був час, коли мене це страшенно бісило і ображало. Зараз теж бісить. Тому я і сиджу в палаті і пишу тут.
Хочу, щоб мене вже виписали. Мені тут подобається, люди прикольні і все таке, але вдома краще.

18 августа 2015, 08:29

Дякую за мирне небо над головою.
Один пост вразив до глибини душі. Про війну…
Добре, що я в центрі, де все як найкраще. Криза, але це нічого, можна потерпіти. А там де схід…там війна.
Хоча я не знаю, що значить війна. Війна-це смерті, одразу спливає в голові.
Пам'ятаєш пісню "Мальви"? Весь ранок в голові крутиться. І чомусь вже не хочеться веселитися з друзями. Але все ж хочеш вірити у краще.

18 августа 2015, 05:34

Зараз всього 9:15, а я вже страшенно хочу спати. Лікарня так втомлює, але мені там так подобається. Процедури, сусідки по кімнаті… Все просто чудово. Звичайно в кожному колективі є той хто мені подобається. І тут він теж не забарився. Все як і завжди, вузькі очі, але на цей раз хлопець спокійний, як удав ,ще й джаз любить. А зараз я вдома. Сарікаус лежить поряд і мурчить.
Хочу в школу. Да я знаю, що ти мене зараз обізвеш заучкою, але нова школа, новий клас. До зв'язку:)

17 августа 2015, 18:24

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы