Sariel

All alone in space and time

С нами с 3 октября 2015

Почала дивитись Джессіку Джонс і всі фільми Марвел по порядку)

28 ноября 2015, 21:29

Замовила курсову, з роботою немає часу зробити її вчасно. Тиждень буже трохи напряжний, в суботу знову в Київ, співбесіда. Треба підготуватись( Цього разу думаю поїздом, але білети ще не брала.
Дали карту клієнта в ломбарді, це дно..

27 ноября 2015, 20:36

Їздила в Київ, туди-назад за одну добу. Зайвий раз впевнилась, що це не моє місто. Шумно, швидко, холодно - такі виникають асоціації. Перша поїздка через blablacar пройшла нормально, за виключенням мого запізнення( В п'ятницю повернулась назад в 1 ночі, в суботу на 9-ту робота, втомилась за ці дні нереально. Сьогодні спала день, завтра пари. Вранці на роботі встигли потріпати нерви. Я кожного разу дивуюсь, звідки, блять, беруться такі люди, вічно чимось не задоволені і виміщують це на інших.
Важко працювати з людьми у сфері готельно-ресторанного бізнесу і в офісі без живого спілкування також набридає. Де золота середина?

15 ноября 2015, 20:13

Прочитала Ловця у житі Селінджера, трохи розчарувалась( Книга цікава, але перед прочитанням читала про неї багато, такі рецензії, що прямо шедевр, на ній виросли покоління і т.д. Але мені бракувало кульмінаційного моменту. Ось починаєш читати і чекаєш якогось поворотного моменту, далі читаєш, здається ось ще пару сторінок і щось станеться і тут... книга закінчується( Можливо я просто забагато очікувала.
Почала читати Кульбабове вино Бредбері)

10 ноября 2015, 20:04

Ходила в кіно на "Мостри на канікулах - 2", мульт сподобавсь) Тільки дратує, як при перекладі міняють назви, оригінальна назва "Hotel Transylvania - 2" подобається набагато більше і прекрасно відображає суть мультфільма, але, блять, тим, хто перекладає, мабуть, так не здалося(
Тиждень забитий навчанням, роботою, поїздкою в Київ.
Була в KREDENS CAFE, пила Ванілла кармелате 500мл, кава смачна) Я не шкодую грошей на каву, але, як на мене, в Kredens задорога, про десерти я взагалі мовчу. Ідучи туди, будьте готові за 0,5 кави і шматочок чізкейку віддати близько 100 грн.

10 ноября 2015, 17:53

Вчора після роботи була весь день втомлена і дуже хотіла спати, за ніч виспалась)
Сьогодні пари на 5-ту, є достатньо вільного часу до них. Зранку дивилась Sex and the City, заповняла документи для wnt, заповнила на половину, ввечері закінчу. Скоро збираюсь в Київ, шукала машину на blablacar, знайшла підходящий варіант, трохи дорогий, зато по всім іншим параметрам підходить ідеально)
На наступні 3 години в планах підготуватись до пар і піти перекусити в Челентано) На вихідних куштувала нову каву - лате зі снікерсом і фісташкове лате, я в захваті) Залишилось ще спробувати лате з Oreo ^_^

04 ноября 2015, 11:10

Влаштувалась на роботу, в хостел. Працюю вже майже місяць, день через два, вночі важко, але з позитивних моментів - спілкування з багатьма іноземцями і нові знайомства, вдосконалення англійської.
Цих вихідних і минулих приїзжав Д., класно погуляли по місту, випили кави, поговорили) Продовжую дивитись АHS і почала дивитись Sex and the city, зараз дивлюсь 2-й сезон)
Сьогодні вранці йшла з роботи і побачила бабусю, що продавала квіти, стало неймовірно шкода, було холодно і вітряно. Купила букетик хризантем)
#The Neighbourhood - Prey

03 ноября 2015, 21:34

Почала дивитись AHS 5-й сезон) Першою серією не сильно вражена, 6 із 10, хоча цей сезон мені на попередні зовсім не схожий, навіть в плані зйомки.
Зранку прибирала, в обід гуляла з сусідкою в новому ТЦ, перший раз була в Пузатій хаті, потім пили полунично-шоколадний лате і пройшлися по центру міста.
Зараз інтернет, душ, чай, сон)

10 октября 2015, 17:41

П'ятниця, вихідний. Доволі непоганий день, можна сказати я вже на 90% почуваюсь здоровою) В обід сиділа в парку, їла шоколад і підгодовувала голубів вафлями Артек, бо нічого іншого не мала) В місті багато парків, але цей мені особливо подобається, тому що в ньому не дуже людно. Погода трохи прохолодна, але стає тепліше, якщо на тебе потрапляють промені сонця і на шиї замотаний шарф)
Зараз душ, чай, фільм, сон)

09 октября 2015, 17:25

Дні ідуть) Вчора готувалась до модуля, писала модуль, в перерві між парами пила з одногрупницями каву з бельгійськими вафлями, вафлі просто нереальні, а кава відстійна, ніколи її там більше не питиму( Вечері душ, чай з круасаном, реаліті-шоу з сусідкою)
Сьогодні одна пара буде, теж модуль. Вранці були з сусідкою в магазині, вирішили купити і посмажити м'яса, ввечері замутимо. Забила на дієту.

08 октября 2015, 11:41

Додивилась фільм "Життя Адель", +1 до улюблених фільмів. А ще там супер музичний супровід, особливо сподобалась Lykke Li - I Follow Rivers, пів-дня сьогодні її слухала)
Посиділа в парку, погода була неймовірна, обожнюю таку осінь. Прогулялась центром міста до універу, була на парах (першу пропустила, на другу викладач не прийшов, а третя була всього хвилин 40), потім сходила в магазин (забула на касі одну з покупок, блять, вже другий раз, треба бути уважнішою) і в аптеку за вітаміном С та серветками. Наче закладеність носу пройшла, дихати лекше, ніж вранці.

05 октября 2015, 18:55

Понеділок. Прокинулась доволі рано, не було навіть 8 години. Взагалі, довго спати це не моє, люблю рано вставати, ну не зовсім коли темно, а так о годині 8-9, залежно від пори року. Пила чай з лимоном (не кава звісно, але доводиться). Їла вівсянку з вишневим варенням, це дуже смачно). Ніс досі закладений, вже сил немає, задовбало.
Випадково прочитала тут про фільм "Життя Адель", вирішила подивитись, вчора подивилась половину, сподобався, зараз додивлюсь до кінця. А ще захотілось послухати Веста, ніколи не слухала його музику, із більш ніж тисячі моїх аудіо, серед них знайдеться пісні 2-3 Каньє.
#Kanye West - Heartless

05 октября 2015, 07:10

День провела на 50% - 60% з користю) Ніяких серіалів/фільмів, розібрала всі сайти, на яких зареєстрована і паролі до них, трохи почистила ноут. Підготувала завдання на пари на завтра, склала чистий одяг, сходила в душ, поговорила з мамою. Почуваюся так собі, ніс досі закладений (p.s. каплі Нокспрей хуйня, з таким самим успіхом можна купувать Нафтизин, хоча ні, не з таким, Нафтизин обійдеться в 3 рази дешевше). Випила дофіга літрів чаю, думаю, якщо вип'ю ще одну чашку, то знудить. Те ж саме з лимонами(
Вирішила скинути пару кг. Значить ніяких снікерсів-хуїкерсів, смаженої картоплі, булочок і тому подібного. Більше води, вівсянки, гречки, фруктів, овочів. Іноді дозволятиму собі круасан)

04 октября 2015, 17:00

Читаю Селінджера)
Уривок: "А другого дня вранці він учистив у нашій шкільній каплиці таку промову - годин на десять. Спершу розповів з півсотні заяложених анекдотів - це щоб показати, який він у дошку свій. А тоді почав розводитись про те, що він, попавши у скруту абощо, ніколи не соромиться впасти навколішки й помолитися господу Богу. Ми також, мовляв, завжди повинні молитися Богу - просто звірятися Всевишньому будь-коли й будь-де. Думайте, каже, про Ісуса Христа, як про свого приятеля іт. ін. Він, мовляв, і сам розмовляє з Ісусом увесь час. Навіть за кермом. Уявляю собі, як оте пузате мурло вмикає першу швидкість, а саме благає Бога, щоб послав йому кілька зайвих покійничків!"
Дико ржу )

04 октября 2015, 12:48

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы