Юджин

С нами с 29 июля 2016

Я знову тут. Вчора заснув пізно бо боліла голова, сьогодні засну пізно, бо вже болить голова.
Зробили в кімнаті перестановку
Не було весь день в інтернету - Лє подумала, що ігнорую її, і більш за все образилася

15 июля 2017, 17:17

Я повертуяся в основному сюди, коли мені не вистачає Лє. Уже тиждень ми майже не спілкумося через її практику. Та і вона настільки нею захоплена, що їй постійно кудись треба йти. А йти треба, бо компанія кличе.. Вже декілька раз не стримала обіцянок і всі мої слова як на вітер. Дуже злючий на неї. Але коли намагаюся поговорити нормально, то це взагалі ніяк на неї впливає, вона й далі п'є, бо "будуть ще більше пропонувати". А відмовити не може. Та і часу не знаходиться на мене. Бо то ключ шукати чи компанія вже зібралася. А хтось би за подібне вже сто раз би образився.
Відмінив поїздку в ІФ до Петра на ДН, бо Лє сказала, що міг би до неї прихати. Відмовився від роботи, бо не хочу серпня без Лє

14 июля 2017, 21:20

Здав екзамен з Інструментальних систем. Ізі 65. Радію 60+ як дитина мала, хоча декому і 99 мало. От, наприклад, Владік ніфіга не вміє кодити і з 99. Але пофіг
Сьогодні ж весь день витратив на то шоб зробити Дімі лабу - веб-сай католог нерухомості. Повчально і дуже класно, що не нудився весь день.
Лє чомусь сумує.

18 июня 2017, 18:04

Завтра мені скажуть чи буде в мене робота чи ні, а я так цього не хочу. Дуже не хочу, бо так не здам нормально сесію, але в тім було би класно на літо мати роботу, щоб мати можлисть знімати хату в Києві, щоб щити з Лє.
Здав екзамен з теорії алгоритмів на 60. хватить в моєму житті Шкільняка. Ну принаймні надіюся, що на кафедрі не буде предметів пов'язаних з ним.

14 июня 2017, 12:03

Неділя доходить кінця о 7 вечора, бо не знаю чим себе зайняти. Маю багато справ, але немає бажання їх розгрібати саме сьогодні. Неймовірно хочу побачити Лє і нервую про те, щоб нас пустили у гуртожиток. Якщо пустять, то я буду найщасливішим на Землі. Водночас задумуюся над витраченими двома днями і всіма попередніми. Як приклад, сьогодні зранку до вечора розбирав математичну логіку, застосування якої я не можу навіть і уявити. Треба шукати роботу, щоб хоч чого бути вартим

25 декабря 2016, 17:05

Тепер є фото

25 декабря 2016, 14:07

П'ятниця пройшла за таким планом: здав лабу з ООП, спав до обіду, гуляв з Дашкою, розмовляв з Лє. Місто дуже гарне в передноворічні свята. Все ж таки ловлю себе на думці, що ведусь на все те, що блищить, в цьому випадку на численні гірлянди і ліхтарі.
Суботу я почав з написання практичного завдання до курсу з машинного навчання від Ендрю Нг. Треба було реалізувати алгоритм градієнтного спуску для лінійної регресії. Весь інший день то займався своїми справами, то готувався до переписування модуля з математичної логіки. Зварив гречки.

24 декабря 2016, 18:52

Здав Архітектуру ОС. Неочікувано, просто прийшов, отримав бал і вже половина діл зроблена. Але як не дивно, я полюбив цю архітектуру, подобається копатися в тому залізяччі. Але не так, щоб фізика, а низькорівневе програмування, обмеженість ресурсів, побітові операції і все подібне.
Лє далі хворіє та ще й півдня ревіла через невдалу зачіску.
Лазили на закинуту водонапірну башню на ВДНГ з Тадеєм і Денисом. Чорноус додається в друзі у ВК. Купив пільмешки, єєєє

22 декабря 2016, 22:52

Страшенно ввечері стало соромно за те як я з деякими людьми вчинив. Сюди згадалися всі кому завдав болі і з ким уникав зустрічі. Мені дуже соромно

21 декабря 2016, 21:26

Грудень не так радує своїми подіями як хотілося. Отримав перездачу з АрхеОС, при чому я був на 100% впевнений, що не попаду на неї, бо витратив тиждень на це, підготував двох хлопців з нуля, які здали його починаючи з такої ж стартової позиції як і я.
Посварилися з Лє через те. що образив її. При всьому своєму бажанні, я все одно не можу виправити ситуації. Сумно це.
Треба до понеділку здати два модулі з матлогіки.
Досаждає та неточність і не справедливість цієї системи оцінювання та і взагалі сенс оцінювання. Не списав перший модуль, отримав перездачу, але при тому всьому при підготовці до другого модуля, я хоч і не маю ти балів, але при тому всьому краще знаю предмет за автоматчиків.

21 декабря 2016, 16:21

Лаби, лаби. І Археос. Весь час, весь день

16 декабря 2016, 06:40

Кращого щастя й не придумати, як оці одноденні поїздки в Одесу. За годинником - це один день, за відчуттями - це цілих три. Я вже навряд чи, приїхавши в Одесу, буду байдужим до вокзалу, гуртожитку істфаку ОНУ, маку на Дерибасівскій - так багато вже щасливих спогадів з цими місцями. За цим всім стоять тижні очікувань, щоденні розмови по телефону та сліпа вірність. Без них це просто місця на карті.

11 декабря 2016, 17:54

"Как часто, программируя очередную бизнес-фичу, вы ловили себя на мысли: есть же на Земле люди, которые пишут базы данных, распознают лица на фотографиях, делают фреймворки и реализуют интересные алгоритмы. Почему в моей работе всё сводится к перекладыванию из одной таблицы БД в другую, вызову http-сервисов, верстке html-формы и прочей «бизнес-лапше»? Может быть я занимаюсь чем-то не тем или работаю не в той компании?" Чиясь стаття на Хабрі.

05 ноября 2016, 14:40

Все по плану - субота. Лє не вагітна. Матлогіка в понеділок. Лаби до кінця місяця. ООП в четвер. І тд. Немаю часу на фріланс живу на вермішелі, бо грошей не залишилося. Взяв для лаби Qt не жалію, так як не жалію, що раніше почав писати на Tkinter, бо все пізнається в порівнянні. Ніяк не почну качати скіл у ML and AI. А ще б Англійську підкачати, але то все на потім. А ще вже перебралися у гурто. Тут ламповіше ніж в профіку.

05 ноября 2016, 10:10

До чого ж я лінивий. Якщо поглянути на мене зі сторони, то залишається лише сумно покивати головою

28 октября 2016, 08:02

Я у відчаї. Я ще ніколи не був такий безсилий. У моїй голові просто рій з дурних думок.
Лє, сказала, що якщо вона завагітніла, то після аборту, ми стовідсотково розійдемося.
Якщо це так, то це буде найгірше моє день народження у житті. Не можу повірити, що Лє про це так легко і невимушено говорить. Чому вона так безпощадно витре мене зі свого життя, лише через то, що я хотів зробити їй же приємно? Я готовий навіть на те, щоб вона народжувала, якщо аборт буде приводом нашого розтавання. Готовий на все.
Я хочу плакати від цієї ситуації, я банально не хочу, щоби в моєму житті зникла Лє.

27 октября 2016, 19:46

Верніть мені мою мотивацію і сили!

25 октября 2016, 15:47

Була Одеса. Було ДН. Було три дні у гуртожитку з Лє. Були на місці, де був Недофест. Лє може завагітніти. Я її страшенно обожнюю і не хочу такого для неї, бо є шанс, що не можна буде робити аборт. Скільки нервів було витрачено на емоціях, пов'язаних з цим. Сльози на очах. Постійно, коли я про неї думаю. Пообіцяв собі і їй, що у листопаді буду шукати віддалену роботу. Фігово з навчанням, дуже фігово. Депресія кароч. Ще й зараз модуль з АрхеОС.

25 октября 2016, 09:56

Три пари позаду. Я тепер знаю чому треба ходити на лекції. Все геніально - просто. У мене знаходиться час читати книги. Хтось скаже: ти ж би міг читати книгу в гуртожитку. Моя відповідь у такому випадку буде: міг, але ж не читаю. Зрозумів, що треба панікувати з приводу АрхЕОС, бо ні-чорта не шарю в цьому, а у вівторок модуль. Голодний, як вовк, але це знову наука про те, що треба готувати більше з вечора.
В загальному невеличкий звіт зробив собі по предметах: Теорія ймовірностей - погано, ДО - дуже гарно, Мат.логіка - жахливо, Диф.рівяння - добре, АрхЕОС - дуже погано, ООП - більш-менш, Укр.культура - пофіг.
І як тільки почав вчитись, то взагалі не маю часу на фріланс. Що дуже й дуже погано

19 октября 2016, 11:16

Відсидів три пари. Почав читати "Пришестя роботів". Написав модуль з теорії ймовірності. Варю макарони. Налаштований на працю. Треба відписати тому чуваку за KODI, а то він буде не в духах.

17 октября 2016, 12:00

П'ятниця - вихідний. Лє приїздила на ці три дні. Ночувала у мене у профіку. Жарили деруни. Займалися коханням. Гуляли по Києву. Посадив на потяг і сумно стало, сльози на очах. Хочеться плакати від цього всього.
Єдине, що до цих пір гріє це книга про ШІ і те, що через тиждень до Лє. Все інше поїхало з нею в Одесу.

16 октября 2016, 16:18

Дощило на вихідних. Я волонтерив на МедіаХакВікендс. Заморився страшенно. Але прикольно і поїли нахаляву і взагалі цікава штука. Дві ночі не спати лише потроху зранку це прикольна штука. Але того і всього. Ніг не відчуваю. Дві ночі ці розборки з замовниками трохи вимотали морально, але їх гроші, їх права.

09 октября 2016, 20:25

Взявся за нескладний, але й не дуже програмістьський проект: треба знайти помилки у додатку до Kodi, медіа системи, і встановити на нього скін. Занятно лише те, що на цьому можна й гроші заробляти, бо на фріалансі ніхто не береться за подібні проекти, а ще Kodi бере участь у GSoC, що радує. Ще Лє знову хворіє. Прибрався вчора, тобто тоді коли це цей пост починав я писати. Останні дні було дуже тепло, а зараз дощить. Сьогодні ще Alex Zilberman доплатив за проект 40$. Це звісно трохи підняло настрій, бо на той проект я витратив більше тижня. Але 11$ відразу ж витратив на річну підписку для фріланесерів початківців. Пройшов першу в своєму житті співбесіду, єдине "але" що вона була оналйн.

05 октября 2016, 11:49

Тиждень без прогресу.
Відходняки після університетського фесту.
Нова ціль - досконале знання Python, Machine Learning, English.
Доволі страшно за навчання в універі. Знаю, що нема ніякого сенсу вчити ті предмети, які мені не подобаються, бо від них лише тошнить і голова болить. А з іншої сторони страшно без платформи на яку можна було би обпертися. Вчиш те, що подобається, але у відповідь ти не маєш ніякого відгуку збоку правильності твоїх дій. От не люблю ці "режими вільного польоту". Краще за системою. Краще, бо так легше.
А ще це знову ця несплячка.

02 октября 2016, 01:02

Два дні провів у Одесі. Про все писати нема сенсу все одно все це запам'ятається надовго.
Оскільки це щоденник, що можливо в далекому майбутньому буду читати, то захотів запам'ятати саме незначні факти. А саме високу стелю у гуртожитку, привітну жіночку у хостелі, фалафель, жіночку, що лікує зуби у Одесі, і привітність людей з гуртожитку.

26 сентября 2016, 09:09

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы