смола

Працюю
Випиваю
Непарюся
Курю
Жду хз чого, але не парюся!)))
21 р
Ж
Вже не курю, не випиваю, а дигустую, парюся - копаюся в собі, в своїх емоціях і почуттях.

С нами с 17 сентября 2016

Скільки можна думати про цю людину. Мандарини смердять нашатирним спиртом

27 декабря 2016, 17:37

Прийшла з аквапарку, штовхали машину, щоб поставити заряджати акумулятор. Жру йогорт, слухаю музику, зранку з дівками їду в Познань. А ти що???

10 декабря 2016, 21:10

Подобається довго, думаю кожен день про нього. Впевнена, що до мене ввн нічого не відчуває. І нащо мені це? Напевно через те, що хочу ще відчувати любов до когось, а не використовувати людину знаючи, що вона мене любить.
Smith s Burrows - wonderful life

07 декабря 2016, 22:19

В мене немає кардинальних змін, але мене зацікавила одна людина. Мені ніхто не пропонував, під час прогулки, сісти на поїзд і поїхати в інше місто. Я отримала масу задоволення від цієї подорожі і спілкуванні з цією людиною. Вона розумна, розмовляє з сарказмом. Я деколи не розумію чи він шутить чи ні. Мені приємно було з ним обніматися, тут приємності мало, то ще треба хотіти і я хотіла. Але не я не хотіла лякати цим, бо не хочу щоб він думав, що я буду бігати за ним. Як же я заскучила за відносинами, але водночас я не хочу їх. Я знаю, що ми один одного використовуєм. Мені погано, скоро поїду і не побачу більше його. Впевнена на 100% що ми не будем спілкуватися, я йому не цікава!!!
Сплин - Кит

03 ноября 2016, 19:45

Хочу відчувати, що я комусь потрібна.

20 октября 2016, 05:20

Аха, що це було, нащо цього??? Вечір, совмісне вживання алкоголю. Розбіглися по домам. Обмін номерами але не для спілкування. Бля шо за хуйня. Як я себе дістала!!!!

19 октября 2016, 19:41

Здивований погляд, що тут робиш або аха ти, та пизда, з якою я випивав, яка нічо не памятала що вона робила?Приємна компанія - я і бивша колега.Випивка, розмова з барменом, в якого інші погляди і колегою, яка штовхає мене в ногу, натякаючи що я пяна. Але якщо б навіть була твереза, моя думка б не змінилася, на ситуації і питання, які ми обговорювали. Вона б могла змінитися, від впливу часу або ще якоїсь ху*ні, якої іменно я хз. Дорога додому, точніше до колеги і новий знайомий - мій одноіменниць, чи як то правильно говориться, коли в людини таке імя, як в тебе.Спитала чи можна твій номер, відповідь:Він:Ні.Я:дякую.
Підїзд, ліфт, квартира, питання подрузі: чому не дав номер, завтра поговорим()

15 октября 2016, 01:39

Коли я приїхала то не хотіла додому, а захотіла через те що поїхали дівчата. І в даний момент впевнена, що за тиждень захочу назад. Це найгірше, що тут хочу додому, а там поскоріше повернутися. Незнаю яке місце більше притягує. Бути тут - вобше заєбісь, тільки присутній один мінус, всі знайомі вдома. Якби просто вони всі перемістилися сюда, було б прекрасно. Довго ще це буде? Треба переконати себе, що ми один одному не потрібні. Але я не хочу себе цим грузити, це тяжче ніж просто інколи задуматися "О скільки мені там днів залишилося ..." .

11 октября 2016, 18:10

Приємно отримувати подарки!) Бася - кружку з чайничком, пані Ядвіга - лікьор з кавою. Тепер треба думати, що їм подарити.

11 октября 2016, 10:37

На вулиці пахне, як в моєму місті.

10 октября 2016, 16:28

Сніданок в ліжко куряча відбивна і фрукти. На вечір винце з Чехії. Ха, до Лєри мужчина приїхав і підгодувала остатками нас. Ще 2 дні і додому.

09 октября 2016, 10:00

Коли помру я не хочу ніяких релігійних обрядів. Хочу щоб моє тіло спалили. І розвіяли в тому місці, яке найбільше викликало позитивні емоції. Є 1 таке, але надіюся, що знайду ще краще.

08 октября 2016, 12:05

Сьгодні приснився сон, що коли я вернулася додому, то мені сказали, що моя знсйома Н. померла.

23 сентября 2016, 08:55

Какао, шоколод і сміх - все що треба в таку погоду. Ну глінтвейн було б краще але...

БЫДЛОЦЫКЛ - Ура, Меня Никто Не Любит

18 сентября 2016, 16:02

Класно, до роботи я не добираюся, а спустилася на 1 поверх і на роботі. Не трачу час на дорогу. Не виспалася, але це не страшно, завтра випаде цей шанс. Надворі похмуру, прохолодно. Цікаво чи ще будуть теплі дні, які були позавчора?
Кава з папіросою - це те що треба зранку. Треба кидати курити і ще багато чого слід неробити, але не зараз. Треба йти щось робити, але ще не готова.

18 сентября 2016, 06:07

Прийшла Н., повідала мені прикрі історії. Я почала піднімати їй настрій, поржали. Тепер зависаєм в телефонах. Треба лягати спати, бо ютром на 8 до праці.

17 сентября 2016, 21:04

Втомилася
в душ
порнушечку мож

17 сентября 2016, 18:59

Незнаю, що вибрати. Цікаву але тяжку моральну і фізичну. Чи не цікаву але легку.
Йде дощ, вже 2 раз коли він падає згадую літо і себе щасливу. Але я не скучаю за тими моментами, хоть вони приносили мені радість, але разом з нею це мене бентежило. Не хочу ще раз це переживати. Але це буде і ще не 1 раз, це я знаю точно.
Барзо хочу додому, але не хочу там надовго затримуватися, вмру з нудьги і розчаруваня від того, що не буде так, як я себе накрутила.

17 сентября 2016, 14:48

Нашо було пити скільки пива, випила б 2. Настрій так не помінявся на кращий. З нетерпінням чекаю повернення додому. Хочу устроїти двіж, зібрати пару знайомих з якими я познайомилася цього року. Більш нікого немає, хотілося б більше але головне, щоб ті ще були.

17 сентября 2016, 11:54

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы