Злюkа*

Мяу

С нами с 23 сентября 2016

Сьогоднішня розмова з В:
-я хочу щоб ти мені довіряла..
-але я не можу
-може просто не любиш на стільки щоб довіритись?
-може...
-ти це серйозно?ти подумала перед тим як це мені сказати?...мені дуже неприємно це чути....пічально що ти не любиш мене так, як люблю тебе я)
Здається образила його,а боляче і мені....весь день думаю про це..насправді я й сама незнаю як сильно його люблю,це все так складно...я не хотіла його образити....просто так вийшло...тепер жалію)
Просто така я...постійно тримаю все в собі..не можу нікому відкритись...навіть виразити свої почуття...він хоче щоб я дарувала йому своє тепло...а я холодна))

11 декабря 2017, 15:22

Прекрасний день...особливо вечір...грала в футбол з незнайомими хлопцями і було дууже весело...один з них мені подобається...ха,попала в його команду...грали поки не стемніло повністю...я так втомилась...ногі болять ппц...не уявляю як болітимуть м'язи завтра...але мені себе шкода вже сьогодні...це так чудово,радіти такім дрібницям...побігала за м'ячиком і хожу весь вечір щаслива,.....я поганий гравець в футбол,навіть забула коли останній раз грала....мабуть на полі в мене найкраще виходила путатись під ногами в суперників і давати своїм "п'ять" і казати які ми молодці,коли хтось з наших заб'є гола

22 марта 2017, 21:58

Отже...день сьогодні пройшов непогано...зранку з Св і Нт варили вареникі..в гуртожитку з Нт дивились фільм"вселенная Ст.Хокинга" мені сподобалось., шкода його...потім ми довго дурачились...ввечері я варила рис...згорів нафіг майже весь...на дні кастрюлі пригорівший рис даже не відшкребується...мда....зато поржала...з себе
Сьогодні почалась "кровава мері"..Разом з моїм кашлем,це ну просто такі вибухова смєсь...боюсь кашлянуть + живіт болить і соплі вже дістали,хоч погодка сьогодні нормальна,але я канєшно гулять не виходила.
Писав мені сьогодні якійсь больний...тіпа такій " давай я пришлю тобі фото свого х*я" ..ну нічосє..написала шо його піпіська мені нафіг не нужна..потім блоканула і поржала

21 марта 2017, 22:45

Охх...я все ще хворію.....як же мене останнім часом задрав мій імунітет,як же я ненавиджу ці соплі і кашель....

Братєц купив сьогодні нові кросівки...знаючи його ставлення до речей, через два місяці буде нить шо хоче нові бо ті порвались...оххх...хочу на власному примєрі показать що кросівки можуть прослужить довше якшо бережніше до них ставитись і купить такі ж самі...ну а ще через те шо вони мені сподобались...в понеділок піду і куплю...рішено))))

18 марта 2017, 20:27

Ніколи не можу привести розум до ладу...і через це всі думки путаються....хочеться сказати багато чого, і водночас нічого....
Сьогодні знов проспала і не пішла на пари...ну і добре,вобщем,там майже нічого цікавого і не було....говорила з Свєтою...їй не вистачало мене сьогодні,зокрема в той момент коли вона пила з мастєршою,і почувалась неловко без мене (алкашкою) бо Наташа пить відмовилась,...а я б звісно не відмовилась...та полюбом зі мною було б веселіше.....Наташа хоче щоб я приїхала сьогодні в гуртожиток...а я нехочу....там холодно...хочу хоча б ще трішки побути дома...скушно тут,но мені це подобається...спокій...поки ще не набридло)

06 февраля 2017, 13:17

Майже рік подобається пацан...познайомились лише декілька днів назад...почав "залівать" до моєї подруги...абідно 😢
Інше: коли в мене вже зійде ця ху*ня на губі?!
Інше: сьогодні перший раз була в кафе, в якому маю працювати....там тепло...що мені ще запам'яталось!?еммм...да, там тепло))))....надіюсь мене не виженуть ще під час стажування....

01 февраля 2017, 20:39

Влюбилась???ахаххаха...брєд))просто місячні в голову вдарили...мда уж...місячні пройшли залишилась лише симпатія)))
Ищи меня мой принц)))
У мене заре все норм...
Я завжди така їбанута під час менструацій??? О_о

19 января 2017, 15:37

Знаете, бывает так, что не любовь и не дружба, но хочется, очень хочется общения с этим человеком и когда ты ловишь себя на мысли "я скучаю по нему" резко срабатывает негативная реакция, "а как? как ты можешь скучать, если он тебе никто?" да, никто, но кажется таким родным, что стыдно признаться.

16 января 2017, 20:57

Отомстила за подругу,бл*ть....
Не думала шо так все закрутиться....влюбитись в бившого подруги...це ж якою дурою треба бути...хмм...ну правильно,такою як Я...
Був план,який ми хотіли виповнити проти нього...але шось пішло не так...пох на те шо він узнав про помсту...
"-тепер можеш мені мстить знаєш чого?...а через те шо я до тебе вже привик ахуєно коли тебе абнімаю...будто тебе сто лет знаю, комфортно..так що якщо хочеш зробити мені погано прекрати общатись зі мною..."
Паходу якшо перестану то зроблю больно і собі😔😔
🎵Мария Чайковская - целуй меня

15 января 2017, 21:47

Купила облягаюче плаття як стимул для похудання до Нового Року)))надіюсь спрацює...

25 ноября 2016, 20:32

61 день без переїдання....АХАХАХАХАХАХА....просто було лєнь обнулять майже кожного дня,...і все таки я обжора!😢😩потрібно шось з цим робити...
пожалуй,почну з обнулення події))

24 ноября 2016, 19:26

Тиждень ігнорила Лш..не відповідала на дзвінки і повідомлення,він навіть незнає чого я це робила....мда,я й сама не знаю...просто захотілось подоставати когось....сьогодні ввечері вирішила позвонити до нього....ігнор...
Відплачує тією ж монетою...хмм,цікаво))

23 ноября 2016, 21:03

Ну от чого мені так не везе з пацанами?..від більшості нудить....ппц просто)))зловила себе на думці, а вдруг причина в тому що я іншої оріентації...хмм,може взагалі "бі"??!.....та ну!!..брєд якийсь..
Так!!викинуть тупі думки з голови і спробувать заснуть

18 ноября 2016, 21:11

Вы можете припомнить старый вопрос, который обычно задают, чтобы проверить, являетесь ли вы оптимистом или пессимистом. Для Байрона Хендли ответ всегда будет одинаков: стакан полупустой. Во веки веков аминь. Если вы предложите ему стаканчик превосходного апельсинового сока, он скажет, что мечтал об уксусе. Если вы похвалите верность его жены, он ответит, что не удивительно: на эту уродину никто и не прельстится.
©Стивен Кинг "Побег из Шоушенка"

15 ноября 2016, 20:19

Началa правильно питаться и заниматься спортом, но так и не похудaлa, наверно проблема в том, что я слишком много вру..

25 сентября 2016, 10:49

Вчора читала пошлу групу ПВ і нечайно паставила лайк під постом про мінєт...вночі мені написали двоє пацанів...сначала не врубилась...но коли зрозуміла то послала обох...ахаха...наївні придурки...хватаються за "соломинку" в надії що їм щось обломиться через вк...пха...одного даже норм так попустила, і це підняло мені настрій))

25 сентября 2016, 07:55

Все ще хворію...цілий день провалялась в ліжку...в обід поспала...брат свалив знову....самій скучно....піду заре вип'ю ''комбігрип" з малиновим смаком)))говорила сьогодні з Н...це вона сучка мене заразила....ну вона то вже виздоровіла...а мені лежать ще непонятно скільки...

24 сентября 2016, 16:23

Я захворіла...ненавиджу свій стан...температура...болить горло..голова розколюється....соплі...сльози самі ллються...настрій - гавно...погода теж)

23 сентября 2016, 13:52

Зарегистрироваться


или

Что говорят пользователи Фрагментера

Психолог говорит, что я двойственна во всем. Фрагментер - это точное отражение данного высказывания. Тебя все видят, но ты инкогнито; ты ждёшь одобрения, но оно не придёт. Ты хочешь внимания, но о нем здесь также не узнать. Здорово!
satesate

Только сегодня узнала о фрагментере и создала аккаунт. Хочу признать, сайт действительно интересный и не обычный. Идея то, что нужно. Как же нравится эта анонимность!
Fikus

Так нравится читать записи участников, здесь гораздо искреннее, чем в любой соц сети.
Дынька

Забавная идея - вести онлайн-дневник, который могут читать все и в тоже время никто.
Daryel'

Фрагментер сильно нравится, появилась доп мотивация меняться - это большая разница, писать только себе в блокнот и писать в общий доступ

фрагментер прикольный - уже несколько раз появлялись мысли о том, с чего я такой депрессивный и почему я таким стал
Туле 🌱

Офигеть, сколько я потеряла, пока не писала в !F. Была куча мыслей, эмоций, а все оно будто потерялось и я даже не могу связно сказать, как прошли эти дни пропущеных записей.

фрагментер - самое клевое что со мной произошло в этом году!
Aart 🐦

Мне сильно нравится, что на !F никто не комментирует, есть впечатление, что я пишу это для себя, уменьшается озабоченность тем, что сообщение будет оценено.
!ХуеРы